SORG OG TAB

ved psykoterapeut Puk Elmkjær

      Det er aldrig i sig selv en glæde at slås med store ar på sjælen, selvom det er en del af den rejse, der hedder livet. Alligevel vil jeg sige, at det har været en stor glæde at være klient hos Puk Elmkjær.

 

Puk er eminent god til at lytte, til at læse kropssprog og til at stille netop de spørgsmål, der gør, at man selv får indsigt i, hvad der var på spil, og hvordan man kan komme videre. Jeg fik blandt andet redskaber til at kunne anerkende mine følelser og i højere grad være i dem, hvilket har gjort, at jeg kan bevæge mig ud i livet igen og gradvist drømme nye drømme efter at have været hårdt ramt af sorg i kølvandet af min kærestes pludselige død.

 

Kvinde 45 år

Andre klienter skriver om at gå i terapi hos mig :

      Jeg har med stort udbytte haft samtaler med Puk Elmkjær i en vanskelig periode. Hun skaber en atmosfære af ro, lydhørhed og respekt, som er helt uundværlig, når man har brug for at vende vanskelige, sorgfyldte og uoverskuelige problemer med en kompetent og begavet person.

 

Kvinde 55 år

Kontakt

 

 

Psykoterapeut

 

Puk Elmkjær

 

Bevtoftgade 3, 3. tv

 

1736 København V

 

 

 

30 95 70 12

 

info@sorgogtab.dk

      Min mor er alvorlig syg af kræft og for at takle den sorg, og hvad hendes sygdom vil medfører, går jeg hos Puk.

Puk er meget god til hurtigt at få skabt et fortroligt rum, et rum hvor jeg har kunne være ærlig for mig selv og sige de ting, som ikke er nemme. Puk er meget god til at lytte, hvilket gør, at det bliver nemt at tale. Samtidig stiller Puk rigtig gode spørgsmål, hvor jeg for at svare skal kigge indad og få sat ord på mine følelser. Jeg har fået en del konkrete redskaber, som jeg bruger i min hverdag. Jeg kan mærke, at samtalerne giver mig ro. Jeg bliver mere og mere fortrolig med de følelser og den sorg jeg oplever i forbindelse med min mor og hendes sygdomsforløb.

Jeg føler, at jeg sammen med Puk har sagt goddag til min sorg. Min sorg har taget plads i mig og min hverdag, men den har ikke overmandet mig endnu. Det sker nok først, når jeg mister min mor. Men jeg er sammen med Puk ved at forberede mig, klæde mig på, til det som kommer. Puk har hjulpet mig med at acceptere sorgen og bearbejde mine følelser. Forløbet har medvirket til, at jeg føler, at jeg godt kan være i den sorg, jeg oplever nu, uden den vælter mig og min verden, og det er jeg Puk meget taknemmelig for.

 

 

Kvinde 39 år

Vejen til kærlighed og det smukke i livet indeholder altid faren for, at du vil miste det igen

© sorg og tab 2019